B&B

Enkelrum, dubbelrum, 2-bäddsrum och 6-bäddsrum

VÄLKOMMEN TILL GRÖNA ÅNÄS BED & BREAKFAST

 

Gröna Ånäs B&B ligger i en liten by som heter Östra Löa, mitt emellan Lindesberg och Kopparberg, längst med riksväg 50. Med bil ca 50 min norr om Örebro och drygt 1 timme söder om Borlänge.

Gården ligger i en mycket vacker trakt av Bergslagen med gångavstånd till badsjöar, fina cykelvägar, kanotpaddling, vandringsvägar, svamp- och bärskogar m.m. Här möter du en idyll där du kan andas ut och hitta lugn och ro.

 

Vårt Bed & Breakfast håller en enkel standard men är rent och fräscht. Vi har fyra stycken rum, ett dubbelrum (dubbelsäng), ett tvåbäddsrum (våningssäng), ett trebäddsrum (våningsäng) samt ett enkelrum. Toalett och dusch finns i korridoren och delas med andra gäster. Sällskapsrum med tv, soffa och fåtöljer finns i huset. Rökfritt.

Vi är ett renodlat Bed & Breakfast där vi enbart serverar en fräsch och riklig frukost. Alltså inga övriga måltider serveras. Frukost bokas på plats när ni anländer till gården. 

Lakan + handduk tar du med själv. Det finns också att hyra för 85 kronor/set.

Bokning av våra rum kan ske antingen direkt på 070-518 62 20 eller via www.booking.com

Incheckning från kl 15.00. Utcheckning senast kl 11.00. Vid ankomst senare än kl 18.00, vänligen meddela oss i så fall. Vid avbokning senare än ett dygn innan ankomstdagen debiteras 1:a natten.

Välkommen!

Dubbelrummet
Familjerummet, 4 vuxna + två barn
Pentry för enklare förtäring