B&B

Öppet sommaren 2024

GRÖNA ÅNÄS BED & BREAKFAST ÄR ÖPPET SOMMAREN 2024

 

Vårt B&B kommer vara öppet under sommaren 2024.

Gröna Ånäs B&B ligger i en liten by som heter Östra Löa, mitt emellan Lindesberg och Kopparberg, längst med riksväg 50. Med bil ca 50 min norr om Örebro och drygt 1 timme söder om Borlänge.

Gården ligger i en mycket vacker trakt av Bergslagen med gångavstånd till badsjöar, fina cykelvägar, kanotpaddling, vandringsvägar, svamp- och bärskogar m.m. Här möter du en idyll där du kan andas ut och hitta lugn och ro.

 

Vårt Bed & Breakfast håller en enkel standard men är rent och fräscht. Vi har fem stycken rum, två dubbelrum (dubbelsäng), ett tvåbäddsrum (separata sängar), ett sexbäddsrum (våningsängar) samt ett enkelrum. Toalett och dusch finns i korridoren och delas med andra gäster. Sällskapsrum med tv, soffa och fåtöljer finns i huset. Rökfritt.

Vi är ett renodlat Bed & Breakfast där vi enbart serverar en fräsch och riklig frukost. Alltså inga övriga måltider serveras. Frukost bokas på plats när ni anländer till gården (125 kr/person). Här finns även ett pentry där gästerna kan göra sin egen enkla förtäring.

Lakan + handduk tar du med själv. Det finns också att hyra för 85 kronor/set. Läs mer

BOKAS PÅ BOOKING.COM

Dubbelrummet
Familjerummet, 4 vuxna + två barn
Pentry för enklare förtäring