Sessioner/behandlingar

30 års erfarenhet av hälsa och välbefinnande

Är du nyfiken på att utforska din egentliga kapacitet och möjligheter att faktiskt vara den du vill vara? Eller har du tröttnat på inre begränsningar och tillkortakommanden?
 
Irène Elmström har 30 års erfarenhet av arbete med människors fysiska och mentala hälsa och har drivit egen praktik i många år. Här på Gröna Ånäs finns det också möjlighet till privata sessioner för dig som känner att ett lyssnande öra skulle vara skönt, eller som vill förändra något som inte längre fungerar.
 

Lite om mig och mitt arbete:
De metoder jag främst använder mig utav är hypnos- och samtalsterapi, symbolterapi, symboldrama, frigörande målning och samtal runt bilden samt en del andra kognitiva metoder. Min erfarenhet är att alla har en helt fantastisk, inneboende förmåga till självläkning och välmående som bara väntar på att upptäckas!

Klienters vanligaste problem: olika fobier och rädslor, begränsningar, alla slags stressrelaterade besvär, självbild/självkänsla, förberedelse inför prestation av något slag, depression, beroenden.

Jag erbjuder också Tidigare Liv sessioner, dessa är en inre resa av en annan karaktär och behandlas separat.

Självklart tillämpar jag både etisk och moralisk tystnadsplikt.
Jag är utbildad inom diverse tekniker i Sverige, England och Spanien.

Här på Gröna Ånäs finns det också möjlighet till privata sessioner för dig som känner att ett lyssnande öra skulle vara skönt, eller som vill förändra något som inte längre fungerar.


Hör av dig om du vill veta mer! Ring 070-518 62 20 eller mejla irene@gronaanas.se

Varmt välkommen //Iréne