Vi har stängt under hela 2020 pga Coronan. Välkommen åter 2021 på Gröna Ånäs Bed & Breakfast. Boka på 070-518 62 20 eller på booking.com.
Vi finns i en by som heter Östra Löa, mitt emellan Lindesberg och Kopparberg, längst med riksväg 50. Med bil ca 50 min norr om Örebro och drygt 1 timme söder om Borlänge.

Vi är samarbetspartners med den populära bokningssajten www.booking.com

Gården ligger i en mycket vacker trakt av Bergslagen med gångavstånd till badsjöar, fina cykelvägar, kanotpaddling, vandringsvägar, svamp- och bärskogar m.m. Här möter du en idyll där du kan andas ut och hitta lugn och ro.

Dubbelrum
Familjerum
samlingsrum
Sällskapsrum

Vårt Bed & Breakfast håller en enkel standard men är rent och fräscht. Vi har fyra stycken rum, ett dubbelrum (dubbelsäng), ett tvåbäddsrum (våningssäng), ett trebäddsrum (våningsäng) samt ett enkelrum. Toalett och dusch finns i korridoren och delas med andra gäster. Sällskapsrum med tv, soffa och fåtöljer finns i huset. Rökfritt.

Vi är ett renodlat Bed & Breakfast där vi, mot tillägg, enbart serverar frukost. Lakan + handduk tar du med själv. Det finns också att hyra för 75 kronor/set.

För bästa rumspriserna samt bokning av våra rum sker via www.booking.com

Incheckning från kl 15.00. Utcheckning senast kl 11.00. Vid ankomst senare än kl 18.00, vänligen meddela oss i så fall. Vid avbokning senare än ett dygn innan ankomstdagen debiteras 1:a natten.

Boka ditt boende i god tid. Boka via www.booking.com eller ring 070-518 62 20.

Välkommen!